Öne Çıkanlar Taksi plakası araçta 18 çuval esrar ele geçirildi Pi sayısının 3 bin 141 basamağını ezberledi Ozan Çolakoğlu köprüde intihar girişimi

Bu haber kez okundu.

Ahmet Gökçek'ten Villarreal maçı öncesi açıklamalar

Villarreal maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Gökçek, iki takımın da namağlup durumda olduğunu belirterek, “Gerçekten keyif veren bir maç olacak. Osmanlıspor büyük maçlara iyi konsantre olan ve oynayan bir takım. UEFA gruplarında bizim için en önemli ve prestijli maçlardan biri. Çünkü bütün dünyanın izleyeceği bir maçı oynayacağız. Kesinlikle bir çekincemiz yok. Gerçekten çok rahatız. Ellerinden geleceğinin en iyisini yapacak arkadaşlarımız. Ben yarın için çok ümitliyim. Biletlerin tamamına yakını satıldı. Ankara’nın ilgisi ve alakası da muazzam. Yarın hepimizi güzel bir futbol bekliyor. Sonucu da inşallah Osmanlı için iyi olur” diye konuştu.
(İHA)

Yükleniyor...
Anahtar Kelimeler:
VillarrealAhmet Gökçek
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner54

banner53